Nieuwe parkeergarage APCOA PARKING Scheepvaartkwartier in Rotterdam is geopend

26 Jun 2019

Bezoekers van de wijk Scheepvaartkwartier in Rotterdam kunnen vanaf heden parkeren in parkeergarage Scheepvaartkwartier. APCOA PARKING Nederland BV exploiteert deze nieuwe parkeergarage vanaf 24 juni in opdracht van Holland Immo Group en het team van APCOA PARKING staat klaar om haar bezoekers zorgeloos te laten parkeren.

De parkeergarage heeft 2 parkeerlagen, biedt plaats aan 196 auto’s en is 24/7 geopend. Of de parkeerder nu in een van de omliggende hotels overnacht, een bezoek brengt aan één van de vele restaurants of kantoren, iedereen kan in parkeergarage Scheepvaartkwartier terecht. De parkeergarage is onder andere voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto’s, een lift en is daarnaast ook makkelijk bereikbaar vanuit de doorgaande wegen.

Eerste garage bij APCOA PARKING waarbij volledig cashless betalen wordt geïntroduceerd   

Bij parkeergarage Scheepvaartkwartier wordt afgerekend met de bankpas of creditcard. Hiermee stimuleert APCOA PARKING snellere en veiligere transacties en het vermindert de eventuele wachttijd. Daarnaast biedt APCOA PARKING Scheepvaartkwartier ook diverse abonnementsvormen aan tegen aantrekkelijke tarieven en bestaat er ook een mogelijkheid om dag- of urenkaarten af te nemen. Met een dag of urenkaart kunnen bedrijven hun medewerkers of bezoekers tegemoet komen door de parkeerkosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Bezoekers kunnen profiteren van spectaculaire openingsacties:

Lang weekend gratis parkeren!

Vanaf vrijdag 5 tot en met zondagavond 7 juli parkeren bezoekers van APCOA PARKING Scheepvaartkwartier helemaal gratis! Met deze actie wil APCOA PARKING bezoekers van de wijk Scheepvaartkwartier stimuleren deze nieuwe garage te ontdekken en kennis te maken met haar locatie en faciliteiten.

Een maand lang gratis parkeren bij een jaarabonnement!

Voor bedrijven die interesse hebben in een abonnement biedt APCOA PARKING wel een heel interessante actie aan. Bij afsluiting van een jaarabonnement ontvangen de afnemers 1 maand helemaal gratis! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met APCOA PARKING via telefoonnummer 085- 049 98 99.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on